viernes, 23 de abril de 2010
No hay fin para la búsqueda y el nacimiento,
la vida que alcanza su objetivo aspira a mayores objetivos.
Hasta que se haya encontrado a sí misma, no podrá cesar.


Sri Aurobindo


6 comentarios:

Valaf dijo...

Si, aturar-se és morir, però no com mor aquell al que se li acaba la vida sinó morir de debó.

Un petonet

Anónimo dijo...

Diuen que per a néixer necessitem morir. La vida es una successió interminable de naixements i morts. Cada vegada que som conscients del aquí i ara, del moment present, de la consciencia, es produeix una petita mort i un naixement. Per això quan naixem comencem a morir.

Una abraçada.

Albert

MySelf dijo...

Hola Mari i amics. Fa temps que li dono voltes una idea ben boja. A saber: morir-me sense morir-me, i tornar per explicar-ho. L'experiment consisteix en reunir-nos un dia i estirar-me en una camilla comprada en el Ikea, original i dissenyada per aquesta proesa.

Bé, com anava dient, la idea és que m'injecteu un "suero" especial, que ja tinc pensat i que em feu entrar en un somni profund en el qual pugui vorejar el límits de la vida i de la mort. Una vegada adormida, vosaltres controlareu les meves constants vitals, perquè la veritat, m'agradaria tornar, jajaja I jo una vegada en aquest trànsit, espavilar-me per traspassar la porta i mirar de parlar una estona amb Sri Aurobindo sobre el que hi ha més enllà d'aquesta matèria. Li faré un petó de la vostra part i després, quan em recupereu d'aquest experiment, doncs bé, us explico el que m'ha dit i anem al pub a prendre unes merescudes cerveses...

Encara no sé si és viable, però bé, el projecte és molt engrescador.

Petons

lali dijo...

La roda de la existencia no s´atura mai, teniu bona rao....en tot cas hi han uns moments de repos entre una vida i una altre vida, pero petites morts son quoatidianes....quasi m´atreviria a dir que diaries.....


mil petons

mágico dijo...

La fi és el començament, el principi, però sense retrocedir.

Hola Mari, encara que ja era seguidor en l'ombra ja t´he agregat a favorits. Així que tens mágico per una bona estona, jeje.

Que paseu un bon día

..NaNy.. dijo...

Hola de visita por tu blog y me gusta lo que veo y lo leo. saludos